среда, 19 февраля 2020 г.

NICU VESA NU MAI POATE FI CEVA INTRE NOI DOWNLOAD FREE

Nerecomandat celor care doresc linistea! Un plus este Nesebar aflat la 15 min cu masina de Sunny Beach. Amplasat cam departe,inca putin si ajungeam in Grecia: O statiune animata, potrivita chiar si pentru familii care au copii! Seara ai multe locuri de distractie, neaparat sa vizitati Nessebar orasul vechi , usor de ajuns la strada principala sunt autobuze 1, 5 si cred ca si 8 costa 1,30 leva si te duce la intrare in Nessebar - in mare erau niste insecte care ciupeau ff tare: Am mai fost in Sunny Beach, dar impresiile au fost mult mai bune decat in acest an. nicu vesa nu mai poate fi ceva intre noi

Uploader: Gora
Date Added: 6 November 2007
File Size: 50.31 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 98211
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Statiune animata, nisip fin pe plaja, apa fara alege sau pietre, preturi decente.

Statiunea este foarte frumoasa. Nessebar-ul aproape si chiar merita vizitat. Statiunea este frumoasa, curata, nisipul si marea de vis dar foarte populata de turisti in aceasta perioada. Plaje cu nisip nai, salvamari bine antrenati si pregatiti, mereu au fost vigilenti mai ales ca in perioada aleasa de noi au fost valuri mari. Statiune este pentru tineri, nicidecum pt familii cu copii: Staiunea este aerisita si curata.

nicu vesa nu mai poate fi ceva intre noi

Statiune mare si frumoasaplaja cu nisip fin inhre, apa marii ff curata. Sunny Beach este o combinatie aproape nefericita intre Mamaia si Costinesti. Nu ne-a impresionat nimic in statiune, multe cladiri din sticla si betoane, aglomeratie corespunzatoare, galagie si o atmosfera de balci. O statiune frumoasaplina de turisti.

Nicu vesa nu te mai chem

In schimb si pe mine, pe copil, si pe alti turisti ne-au muscat albinele pe plaja. O statiune care este clar cu mult pest litorarul romanesc, la preturi si ce ofera, chiar daca are minusuri la curatenie, aglomeratie You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. Sunny Beach de 10 ori mai frumos ca Mamaia. In prima seara am iesit la o plimbare nocturna cu sotul si am avut pofta de un big mac- surpriza- 2 big mac cu cartofi si suc au fost 47 leva, desi toate produsele erau 1,2 leva afisate, dar cum bonul fiscal e in limba lor nu intelegi nimic din el si oricum ni l-a dat doar dupa ce l-am solicitat in mod expres, cu greu, pt.

Recommendations for travelers in Sunny Beach

Daca ar fi sa compar cu Nisipurile de aur unde am fost anul trecut este mai murdara. Statiune este foarte frumoasa merita vazuta. Deschiderea sezonului, de apreciat. Foarte frumoasa si pentru toate varstele.

Club Hotel Evrika Beach. Centrul este foarte zgomotos. Se vad pete si murdarie depusa. Orasul destul de mort, hotelurile de pe faleza inchise in totalitate, pe plaja gunoaie multe si daramaturi,doar restaurante deschise.

Statiune linistita, buna pentru relaxare. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

Xat Chat, Song Ratings

Comerciantii bulgari s-au schimbat mult fata de anul trecut, vor sa te fraiereasca la maxim, de la inghetata, suveniruri si case de schimb, totul este o hotie si trebuie sa fii atent la preturi.

Foarte frumoasa mai ales in centru, plaja curata, nisip curat si fin, apa curata am inteles ca au plase fine in larg pentru a nu veni algele la mal.

Nu am avut probleme sau incidente neplacute in legatura cu autovehiculul personal. In afara de hoteluri totul este ca la noi. Plina de viata, magazine interesante, plaje curate cu nisip fin, apa superba.

nicu vesa nu mai poate fi ceva intre noi

For mwi pas, your pas-aunt Josephine took ne of her little mi zoo. Salciute sulis video er si, capo hints, changing. Statiune destul de aglomerata,dar hotel in care am stat a fost la iesirea din statiune,ceea ce a fost ok. Toni si Denisa - iubesc doar fiinta ta - manele de dragoste - manele cele mai noi. Merita vizitat Nessebar, orasul vechi. Facebook pas pas the voyage to mi.

Комментариев нет:

Отправить комментарий